Gel/Design Silver 5 ML

Vorige Artikel 2 van 2
€ 7,95 (exclusief 21% btw)
Aantal

Gel Folie Silver 5 ML 

 

Gel Folie Silver 5 ML 

Zeer dikke viscose Folie Gel, met een sterke plaklaag. Hierdoor is de gel geschikt voor het gebruik van folie (zonder lijm). Voor het ontwerpen van sieraden en fijne lijntjes met 3D-effect of een volledige dekking.  Deze gel is te gebruiken op de kunstnagel en natuurlijke nagel.

Productomschrijving:

Op zoek naar een gel die jou kan helpen met de mooiste creaties? Deze Foil Design Gel van Metoe Nails is het antwoord! Deze unieke zwarte gel heeft veel te bieden. Het is niet alleen hoog gepigmenteerd (om te gebruiken als zelfstandige kleurengel), maar kan ook gebruikt worden naast alle traditionele gels. Deze Foil Design Gel laat een perfecte plaklaag achter zodat transfer foils zich goed kunnen hechten. Hierdoor kunt u eindeloze designs creëren. De Foil Design Gel kan worden gebruikt voor grotere oppervlakten zoals de smile line of juist voor de meer ingewikkelde designs.

Kenmerken:

- Creëert de perfecte plaklaag voor transfer foils
- Zwarte kleur
- Kleur vervaagt niet
- Mooie nagels voor tenminste 2 weken
- Perfect voor het creëren van design nagels
- Te gebruiken voor vingers en teennagels
- Geurt niet
- Gemakkelijke 1 laags applicatie
- Gemiddelde/Dikke viscositeit.
- Hardt uit onder CCFL en UV lamp
- Te gebruiken op de natuurlijke nagel, gel en acryl
- Self-leveling 

Gebruik:

Metoe Nails Design Gel kan gebruikt worden over elke kunstnagel- en natuurlijke nageloppervlakte.

1 . Als een transfer gel

Zorg ervoor dat u werkt op een plaklaag-vrije oppervlakte die gevijld en/of met een buffer enigszins is opgeruwd. Breng de Foil Design Gel aan op de gewenste plek en creëer hiermee uw design. Hardt de gel in ca. 1 minuut uit in een 36 watt UV lamp of ca. 10-30 seconden in een LED lamp . Knip een stukje transfer foil af en druk deze folie op het gel design en verwijder het vervolgens. Seal het geheel vervolgens af met Metoe Nail Top Gel of een topcoat.

NB: Gebruik altijd een ander stuk folie, gebruik nooit hetzelfde stukje opnieuw dat u heeft gebruikt bij het vorige design.

Elke UV of LED of CCFL lamp werkt verschillend. Voordat u de Foil Design Gel op de nagels van uw klant gebruikt, dient u de tijdsinstelling van uw lamp op een (oefen)tip te testen om de exacte tijd vast te stellen die nodig is om de gel uit te harden voor een optimale hechting van de transfer folie.

2. Als een color gel

Op de natuurlijke nageloppervlakte: Breng eerst een hechtlaag aan een bonding gel. De Bonding Gel dient uitgehard te worden. Breng vervolgens een dun laagje gel aan als basis en hard deze uit. Breng als laatste een toplaag aan zoals bijv. Metoe Nails Top Gel of een Topcoat. Verwijder de plaklaag van de toplaag met Gel Cleanse plus.

Op de gel kunstnagel: De gel kunstnagels dienen eerst gevijld te worden. Breng daarna één of meerdere laagjes Foil Design Gel aan en hard deze uit. Breng daarna een toplaag aan zoals hierboven beschreven.

Op de acryl kunstnagel: De acryl kunstnagels dienen eerst gevijld te worden (buffen is niet nodig). Breng daarna een dun laagje Clear Gel aan voor optimale hechting en hard deze uit. Breng daarna één of meerdere laagjes Foil Design Gel aan en hard deze uit. Breng daarna een toplaag aan zoals hierboven beschreven.

Gebruik:

  • Reining de nagelplaat en zorg dat deze ver vrij en opgeruwd is
  • Breng de foil gel aan op de gewenste plaats
  • Hardt de foil gel uit in 120 sec onder een 36w UV lamp of 30 sec onder een CCFL lamp
  • Druk de transfer foil op de gel en haal het er weer af
  • Let op dat u een nieuw stuk folie pakt als u deze nogmaals op de nagelplaat gebruikt
  • Als het design klaar is gebruikt u een topcoat om alles goed af te sealen

Contact

Telefonisch Bereikbaar:
maandag t/m vrijdag
10.00 - 17.00 uur

Metoe Nails
0345-612072

Diva Gellak Pakket
0345-508972

Aanbieding ontvangen?

Op de hoogte blijven van onze acties en nieuwe producten meld u dan aan.
Aanmelden
Diamondline
© 2010 - 2020 METOE NAILS | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel