Konad-Nails biedt u de mogelijkheid om de mooiste creaties op uw nagels te maken. Met behulp van de Konad producten kunt u snel en eenvoudig uw nagels een zeer professionele look geven. Hieronder treft u ons uitgebreide assortiment aan van Konad Stamping Nail Art. Zoals u ziet bestaat het assortiment niet alleen uit de alom bekende Konad nagel stempels en Konad nagel stempelsets, maar ook uit de Konad sponge sets, Konad stempel nagellakken.

Doordat u werkt met een image plate is het zeer eenvoudig de afbeeldingen op uw nagels over te brengen. Dit doet u met behulp van een stempel en lak in de kleur naar keuze. Eventueel kunt u uw creatie nog versieren met een strass-steen of glitterpoeder. Tevens kunt u gebruik maken van de stempel nagellakken of sponge sets die in veel verschillende kleuren te verkrijgen zijn.   

Konad Image Plates. De Konad Plate biedt u de mogelijkheid om de mooiste creaties op uw nagels te maken. Snel en eenvoudig uw nagels een zeer professionele look geven.

Doordat u werkt met een image plate is het zeer eenvoudig de afbeeldingen op uw nagels over te brengen. Dit doet u met behulp van een stempel en lak in de kleur naar keuze. Eventueel kunt u uw creatie nog versieren met een strass-steen of glitterpoeder.

Afterpay

Contact

Telefonisch Bereikbaar:
maandag t/m vrijdag
10.00 - 17.00 uur

Metoe Nails
0345-612072

Diva Gellak Pakket
0345-508972

*** AANBIEDING ***

Van €64,75 voor €51,80

 

Aanbieding ontvangen?

Op de hoogte blijven van onze acties en nieuwe producten meld u dan aan.
Aanmelden
Diamondline
© 2010 - 2019 METOE NAILS | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel