Staleks Pro biedt kwaliteits instrumenten voor zowel professioneel als thuisgebruik. Door de hoogwaardige kwaliteit van alle instrumenten garandeert Staleks een uitzonderlijke kwaliteit die uniek is. Door het ruime assortiment aan producten bieden ze voor elke styliste veelzijdigheid waardoor je het juiste gereedschap uit kunt kiezen om je beroep optimaal uit te voeren. 

Binnen Staleks zijn verschillende gradaties aan instrumenten:
– Staleks Classic; gericht op gemakkelijk thuisgebruik
– Staleks Pro, Smart serie, Expert serie en de Exlusive serie

Elke instrument heeft zijn eigen kenmerken. Deze kenmerken zorgen ervoor dat jij zelf kunt kiezen waar je voorkeur ligt qua werk, materiaal en maatwerk. 

Doordat de materialen van de instrumenten van hoogwaardige kwaliteit zijn, zijn ze geschikt voor zowel Ultrasoon ontsmetten als Barbicide en overige ontsmettingsmiddelen. 

Sommige instrumenten komen met een opbergmapje of hoesje, wij raden aan om voorzichtig met je instrumenten om te gaan zodat je zo lang mogelijk plezier hebt ervan.

Met de producten van Staleks ben je er zeker van dat je professioneel te werk kan gaan en dat samen met jouw vakkundigheid je gegarandeerd bent van een prachtige manicure of pedicure.

Voor vakmanschap bent u bij Staleks aan het juiste adres, kies het juiste product en ervaar zelf het vakmanschap van Staleks.

Contact

Telefonisch Bereikbaar:
maandag t/m vrijdag
10.00 - 17.00 uur

Metoe Nails
0345-612072

Aanbieding ontvangen?

Op de hoogte blijven van onze acties en nieuwe producten meld u dan aan.
Aanmelden
Metoe Nails
DIVA
Moyra
Staleks Pro
Barbicide
© 2010 - 2024 METOE NAILS | sitemap | rss