Artikel 1. Toepasselijkheid
1.1 De algemene voorwaarden gelden voor alle produkten die u op Metoe Nails For You aantreft.
1.2 Van de algemene voorwaarden kan worden afgeweken, dit moet dan door Metoe Nails For You schriftelijk worden vastgelegd.
1.3 Bij een bestelling gaat u akkoord met de voorwaarden van Metoe Nails For You.
1.4 Metoe Nails For You is niet aansprakelijk voor eventuele (tussentijdse) prijswijzigingen. Eventuele typefouten in het systeem staan niet garant voor levering van producten.

Artikel 2. Totstandkoming van de overeenkomst
2.1 Een overeenkomst met Metoe Nails For You komt tot stand op het moment dat een orderbevestiging per e-mail is verzonden naar het door de klant opgegeven e-mail adres. Het is hierbij niet van belang of de order via de website of telefonisch is besteld.

Artikel 3. Prijzen, producten, aanbiedingen
3.1 Alle prijzen op Metoe Nails For You zijn in euros en exclusief BTW vermeld, exclusief verwijderingsbijdrage en verzendkosten.
3.2 Producten (en speciale aanbiedingen) zijn leverbaar (geldig) zolang de voorraad strekt.
3.3 Producten blijven eigendom van Metoe Nails For You tot ontvangst van betaling van datzelfde product.
4.4 Alle rechten blijven voorbehouden aan Metoe Nails.

Artikel 4. Betaling
4.1 Bij bestellingen via Metoe Nails For You kan op de volgende wijze worden betaald via IDEAL (Mollie) of overmaken op ing rek NL45 INGB 0006512178 t.n.v. Metoe Nails
4.2 Betaalmethodes van Klarna. In samenwerking met Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Zweden, bieden we u achteraf betalen aan. Betaling dient aan Klarna te worden gedaan. U vindt meer informatie in de gebruikersvoorwaarden van Klarna (https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/0/nl_nl/user). Algemene informatie over Klarna vindt u hier: http://www.klarna.nl. Uw persoonsgegevens worden door Klarna in overeenstemming met de geldende wet bescherming persoonsgegevens en zoals beschreven in Klarna’s privacy statement (http://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/0/nl_nl/privacy) verwerkt.
4.2 Verzendkosten zijn voor rekening klant, boven de €55,00 excl.. BTW betaald u geen verzendkosten in Nederland. Deze door PostNl berekend.

Artikel 5. Levering en leveringstijd
5.1 Bestellingen worden zo snel mogelijk afgeleverd. Metoe Nails For You streeft ernaar om de geplaatste bestelling binnen 1 dag na ontvangst van betaling te leveren.
5.2 Zodra de te leveren producten afgehaald zijn gaat het transportrisico over op de klant.
5.3 Bij weigering of niet aannemen van het pakket hanteren wij de Track en trace voorwaarden van PostNL en bij opnieuw verzenden zijn de porto kosten voor de klant.
5.4 Verpakkingen kunnen afwijken.

Artikel 6. Retourneren
6.1 Het product mag niet worden geretourneerd.
6.2 Reclames binnen 24 uur melden. Retourneren binnen 7 dagen.
6.3 Bij retourneren dient de klant te allen tijde het product goed te verpakken en te frankeren, ongefrankeerde retourenringen worden niet geaccepteerd. De originele bijgeleverde factuur met kenmerk is het garantiebewijs.
6.4 Retourneren alleen in overleg en op eigen kosten.
6.5 Komt het product terug wordt de porto berekend die door Metoe Nails is betaald.
6.6 Binnen 30 dagen wordt het geld teruggestort.
6.7 Acryl, Gel, Gellak, Easygel, Pigmenten, Nagellak, Mondkapjes, Vijlen en Makeup producten worden uit hygiënisch oogpunt niet terug genomen.

Artikel 7. Garantie en aansprakelijkheid
7.1 Wij verlenen op de door ons geleverde goederen de garantie zoals deze door de leveranciers worden verleend. Na toekenning van de garantieschade door ons, is aan ons de keuze op welke wijze de schade hersteld wordt. Te weten herstellen van de schade, vervangen van het beschadigde onderdeel of het vervangen van het beschadigde product.
7.2 Bij herstellen van de schade, welke achteraf niet tot garantie terug te voeren blijkt, zullen de kosten volledig aan de opdrachtgever in rekening worden gebracht.
7.3 Metoe Nails For You is nooit verplicht tot betaling van schadevergoeding (in welke vorm dan ook) aan de klant tenzij er sprake is van opzet of grove schuld aan de kant van Metoe Nails For You
7.4 Als Metoe Nails For You om welke reden dan ook wel enige schade moet vergoeden, zal deze nooit hoger uitvallen dan het bedrag gelijk aan de factuurwaarde met betrekking tot het product.
7.5 In de volgende gevallen is er geen sprake van garantie:
- Uv Led Lampen;
- Gel en Acryl Penselen;
- Als de slijtage van dat product als normaal beschouwd kan worden;
- Als de transactie business to business is;
- Als de originele factuur niet meer bestaat, is veranderd, onleesbaar is gemaakt;
- Als gebreken het gevolg zijn van niet met de bestemming corresponderend of onoordeelkundig gebruik;
- Als beschadiging zijn ontstaan door opzet, grove onachtzaamheid, of nalatig onderhoud.;
- Als apparaten worden opengemaakt;


Artikel 8 Links naar websites voor derden
De Metoe Nails For You Website kan links naar andere Websites bevatten. De Gelinkte Sites zijn niet onder de controle van Metoe Nails For you en Metoe Nails For you is niet verantwoordelijk voor de inhoud van enige Gelinkte Site, met inbegrip van maar niet beperkt tot eventuele links die aanwezig zijn op een Gelinkte Site, dan wel wijzigingen of updates van een Gelinkte Site. Metoe Nails For You is niet verantwoordelijk voor webcasting of andere vormen van overdracht vanaf een Gelinkte Site. Metoe Nails For you verstrekt deze links uitsluitend voor uw gemak, en het opnemen van een link impliceert op geen enkele wijze de goedkeuring van Metoe Nails Nails For You van de betreffende site noch enige connectie met de exploitanten ervan.

Artikel 9 Opleidingen kunnen niet worden geannuleerd. Wel kan er voor een andere datum gekozen worden.

Artikel 10 Copyright en inhoud:
Het is niet toegestaan foto`s, teksten, scripts en lay-outs te kopiëren, aan te passen, te bewerken of te wijzigen, hetzij in zijn geheel of een gedeelte van deze site zonder nadrukkelijke toestemming van Metoe Nails For You.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)

Contact

Telefonisch Bereikbaar:
maandag t/m vrijdag
10.00 - 17.00 uur

Metoe Nails
0345-612072

Aanbieding ontvangen?

Op de hoogte blijven van onze acties en nieuwe producten meld u dan aan.
Aanmelden
Metoe Nails
DIVA
Moyra
Staleks Pro
Barbicide
© 2010 - 2024 METOE NAILS | sitemap | rss