Diva Gellak is al vele jaren een marktleider in de nagelindustrie en ondertussen uit alle professionele salons niet meer weg te denken. Doordat wij onze producten kenmerken met het welbekende Diva strikje zijn wij niet te missen.

Bij Diva werken wij met een hecht team samen die als een goed geoliëde machine elkaar perfect aanvullen. Zoals we vaak zeggen:' Teamwork makes the dream work.'

Met een breed assortiment is de keuze enorm. Je kunt bij ons alles vinden van gelpolish tot easygel en van leuke nailart tot alle basisbenodigdheden. Alles wat je nodig hebt onder één dak. Elke week hebben wij wel iets nieuws aan het assortiment toegevoegd. Daarnaast bieden wij ook externe merken aan zoals Barbicide, Staleks en Moyra.

Doordat wij trends nauwkeurig in de gaten houden, kunnen wij onze klanten de nieuwste en beste kwaliteit bieden. Al onze producten zijn gecertificeerd en voldoen aan alle EU wet- en regelgevingen die gehanteerd moeten worden.

Wij zijn terug te vinden in meerdere landen en ook erg trots op onze dealers die hard meebouwen aan Diva. Doordat innovatie hoog bij ons in het vaandel staat, zijn wij nog steeds een hard groeiend merk. Wij luisteren graag naar onze klanten en denken graag in mogelijkheden. Iedereen is welkom bij Diva. Of je nu een beginnend nagelstylist bent, of iemand die al veel langer meeloopt, elke klant is belangrijk. Daarom zorgt Diva ervoor dat er altijd een extraatje bij je bestelling zit. Wij zijn dankbaar voor iedereen die shopt bij Diva.

Mocht je nog iets over ons willen weten dan staan wij altijd klaar om je vragen te beantwoorden.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier ons aanbod.

X

Team Diva

Contact

Telefonisch Bereikbaar:
maandag t/m vrijdag
10.00 - 17.00 uur

Metoe Nails
0345-612072

Aanbieding ontvangen?

Op de hoogte blijven van onze acties en nieuwe producten meld u dan aan.
Aanmelden
Metoe Nails
DIVA
Moyra
Staleks Pro
Barbicide
© 2010 - 2024 METOE NAILS | sitemap | rss